Welkom

Welkom op WWW.GROTEMATENMODE.COM
Ook wel bekend als Marlon’s Grote Maten ModeWat fijn dat je mijn blog bezoekt! Wat in 2001 begonnen is als geintje, is uitgelopen tot de grootste verzamelsite met grote maten winkels in Nederland.

Ik heb alle winkels verzameld met grote maten mode tot minimaal maat 52 / 6XL. De winkels staan gegroepeerd per provincie en daarin weer op plaatsnaam. Bekijk hier in 1 keer alle winkels in NL. Zoek je specifiek naar een provincie, kijk dan bovenin via de navigatiebalk of aan de zijkant via de labels.

Bij de provincies staan de winkels die grote maten damesmode, herenmode, bruidsmode, lingerie of schoenen verkopen. Ook zijn er aparte blogs geplaatst met een aantal online winkels. Wil je meer online winkels vinden bezoek dan de grotematen.startpagina. Daar staan ze allemaal (naar mijn weten).

Verder probeer ik je op de hoogte te houden van acties en nieuwtjes. Dit doe ik grotendeels via mijn Facebook pagina. Die moet je dus maar snel liken als je dat nog niet gedaan had.

Ik wens je veel shopplezier en ik hoop dat het allemaal duidelijk genoeg te vinden is. Ik doe mijn best en blijf verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Marlon Sebel


Als je dit overzicht handig vindt, wil je dan mijn Facebookpagina liken?

-------------------------------------------------------------


Alles op een rijtje