Facebook

Hier op WWW.GROTEMATENMODE.COM en op WWW.GROTEMATEN.STARTPAGINA.NL vind je de adressen van allerlei soorten winkels. Winkels in een dorpje of stad, speciaalzaken, grotere ketens, hoog segment, laag segment, damesmode, herenmode, lingerie, schoenen enz. Allemaal damesmode t/m minimaal maat 52 en herenmode t/m minimaal 6XL, liefst groter. Voor iedere portemonnee en smaak wat wils zeg maar.

Op de Facebookpagina laat ik de nieuwtjes en aanbiedingen voorbij komen. De aanbieding van dat ene winkeltje in de kop van Noord Nederland of de opening en actie van het zoveelste filiaal van die grote keten die zowel online verkoopt als tig winkels heeft en waar je voor een habbekrats een shirtje kunt kopen. Ik wil graag het complete aanbod laten zien. 

Een aantal bedrijven adverteren hier en die zal je ook wat vaker voorbij zien komen. Acties van andere bedrijven deel ik ook maar dan wel onder het mom van voor wat, hoort wat. Help mij en ik help jou. Dus deel mijn berichten en ik zoek jouw berichten op of je nog leuke acties hebt die ik kan delen. Samen staan we sterk. Vind je de pagina leuk, like hem dan. Nodig ook je vrienden uit. Hebben zij zelf geen grote maat dan kennen ze vast wel weer iemand met een grote maat. 

Fijn dat je mij volgt, dankjewel! 

-------------------------------------------------------------

Alles op een rijtje