donderdag

X-Two, volop verkrijgbaar

Wist je dat het grote maten merk X-two heel makkelijk verkrijgbaar is? Ze hebben een winkel in Winschoten, een webwinkel en het merk is bij heel veel speciaalzaken te koop.

In de webwinkel hebben ze ook continue SALE verkoop.


WINSCHOTEN , X-Two , Langestraat 64 , 0597-413800

X-two biedt stijlvolle, comfortabele & modieuze kleding voor dames met een maatje meer aan. Je kunt bij X-two terecht voor damesmode van maat 42 t/m maat 60. Soepele stoffen, sprekende kleuren en een eigen stijl. Dat is waar X-two voor staat!

X-two heeft het gehele proces, van ontwerp tot eindproduct, in eigen beheer. Zo kan er altijd ingespeeld worden op de laatste trends en op specifieke wensen van onze klanten. Er worden minimaal 6 collecties per jaar gepresenteerd, 3 zomercollecties en 3 wintercollecties. Hiernaast heeft X-two een extra label onder zich; X-two.red. Dit label, dat gelanceerd is in 2014, presenteert snel wisselende collecties in maat 46 t/m 60 die gebaseerd zijn op trends binnen het seizoen.

-------------------------------------------------------------
Alles op een rijtje# Deze blog bevat affiliate links. Dat wil zeggen dat wanneer je een online aankoop doet, ik een klein bedrag van het aankoopbedrag krijg. Dit kost jou niks extra's en je helpt GroteMatenMode.com hiermee.