donderdag

Winkelen in Dongen - Maxx Mode en De Volle Verleiding

Tussen Oosterhout, Waalwijk, Breda en Tilburg zit het plaatsje Dongen. Ik was er waarschijnlijk nooit gekomen als ik niet had geweten dat er twee leuke grote maten winkels zitten en nog direct naast elkaar ook. Een poosje geleden was ik op doorreis en ben ik een kijkje gaan nemen. Ik ben eerst naar MaxxMode gegaan. 

MaxxMode is al jaren een begrip in Dongen. Ze verkopen er merken als Aprico, Handberg, Igigi, MAT, Rimini, Sempre Piu, Twister, Xtwo, Yoek, en Zhenzi. Damesmode t/m maat 60. De winkel hangt lekker vol waardoor er veel keus is. Ik ga dan ook zeker nog een keertje terug om uitgebreid te winkelen want daar had ik nu niet zoveel tijd voor.Bijna vijf jaar geleden trok Gerry haar stoute schoenen aan en is ze Maxx Mode gestart. Ze wilde wat nieuws, zag een leeg winkelpand en binnen hele korte tijd zat ze daar met haar eigen winkel. Haar dochter Cindy zou "slechts" helpen maar ondertussen runnen ze de winkel met veel plezier samen.

Sinds enkele maanden heeft MaxxMode ook een webshop. De meeste kleding wordt daar geshowd door Cindy en de foto's worden genomen in de winkel. Zo kan je meteen zien hoe het staat bij een vollere dame ipv op een promotiefoto. Mocht je vragen hebben over de mode die verkocht wordt dan kan je de dames altijd mailen. Samen met Gerry op de foto
Like MaxxMode op Facebook voor de laatste acties en nieuwtjes. Hier nog een paar selfies van Cindy, gepikt van Facebook:


     

Vanaf Maxx Mode ben ik naar de buren gelopen. In de week van mijn bezoek is daar een lingerie speciaalzaak de Volle Verleiding geopend. De winkel stond dan ook helemaal vol met bloemen. Natacha, eigenaresse en ervaringsdeskundige merkte door haar eerdere werk dat de vollere dame ook graag sexy en uitdagende lingerie dragen en vond dat daar te weinig keus in was. Ze is gaan zoeken en verkoopt nu een flinke collectie grote maten. Confectiemaat t/m maat 60 en lingeriemaat B-90 t/m I-120. Van corselets, setjes tot een peignoir kan je daar vinden. Ook hier ga ik nog een keertje naartoe om rustig te kijken en te passen, heb er mooie dingen gezien.   
Maxx Mode, Tramstraat 48a, Dongen
De Volle Verleiding, Tramstraat 48, Dongen

Combineer je bezoek met nog meer grote maten winkels in Noord Brabant


-------------------------------------------------------------


Alles op een rijtje