maandag

Biggymans Kleding, grote maten herenmode. Winkel in Almere en online verkoop

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Biggymans Kleding. Ik ken de enthousiaste eigenaar al vanaf zijn beginperiode. Hij is ooit begonnen met een webwinkel vanuit huis. Deed al snel mee aan de Grote Maten Beurs (is niet meer) en begon niet veel later een winkel in Almere. Toen nog een klein pand in Almere-Waterwijk en sinds vorig jaar een groot pand in Almere-Poort. De vorige winkel was ik al een keertje geweest en mijn nieuwsgierigheid en "on Tour" tocht trok mij afgelopen week naar de nieuwe winkel. Wilde al eerder gaan maar het was er gewoon nog niet van gekomen.


Biggymans Kleding verkoopt herenkleding van maat 2XL t/m 14 XL. Van casual tot zakelijk, van sportief, modieus tot klassiek. Broeken, jassen, t-shirts, joggingbroeken en ondergoed. Bekende merken als Replika, Duke Clothing, North, Kitaro, Casa Moda, Culture en Kamro. 

Almere-Poort is goed aan te rijden. Ik kwam vanaf Amsterdam en dan rij je eigenlijk zo de wijk in. Ook al is de wijk nog niet zo oud, mijn navigatie wist de straat goed te vinden. Parkeren kan voor de deur, ideaal als je niet zo ver kunt lopen. De winkel is lekker groot. Ruim opgezet waardoor je overal goed bij kunt komen. Er hangt veel casual mode maar ook de kostuums ontbreken niet. Biggymans Kleding probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden maar ik zag zelfs een outlethoek in de winkel waar de prijzen dus nog lager zijn.  

Naast de winkel heeft Biggymans Kleding nog steeds de webwinkel. Deze is ondertussen ook vernieuwd en daar verkopen ze eigenlijk alles. Ook de vele basisartikelen die in de winkel niet allemaal voorradig zijn. Dan zou de winkel namelijk nog eens twee keer zo groot moeten worden. Bestel je die artikelen online dan heb je ze binnen een paar dagen binnen. Verzendkosten zijn slechts €4,95 en bij een bestelling boven de €50,- is deze portovrij. 

Bekijk onderstaande foto's om een nog beter beeld van de winkel te krijgen.


Like Biggymans Kleding op Facebook voor de laatste acties en nieuwtjes.

Biggymans Kleding, Europalaan 935, Almere-Poort


------------------------------------------------------------
Alles op een rijtje