zondag

Grote Kleren-webwinkel, grote maten herenmode

Laatst ben ik in Varsseveld geweest waar ik kennis heb gemaakt met Angelien, de drijvende kracht achter Grote Kleren-webwinkel. Wij kennen elkaar al jaren vanaf de start, nu bijna 7,5 jaar geleden, maar wij hadden elkaar nog nooit gezien. Heel raar om elkaar in levende lijve te ontmoeten want het is dan ook net of je elkaar ook al vaker gezien hebt. Komt natuurlijk mede door de sociaal media waar wij elkaar volgen en foto's plaatsen.


Angelien had me uitgenodigd in de winkel van haar man Robert, "Allsize For Great Men", een ruime winkel met een even ruim aanbod van het merk ALLSiZE, waaronder North 56°4, Replika Jeans en Aero Sport (een andere keer meer over). Wij hebben gesproken over het ontstaan van de webwinkel en dat daar de stenen winkel uit voort is gekomen. Ik heb de winkel bewonderd om de leuke herenmode en de conclusie getrokken dat het allemaal niet zo moeilijk is als je maar weet waar je moet zijn. En dat kan gelukkig op meerdere plekken in Nederland en net over de grens in BelgiĆ« maar ben je in de buurt ga dan zeker een keer langs, je zult je verbazen.

Grote Kleren-webwinkel is dus een webwinkel en levert trendy vrije tijds herenkleding in de maten 2XL t/m 8XL, 40 t/m 52 en 27 t/m 31.Merken die verkocht worden zijn: ALLSiZE, Duke Clothing, Kitaro, Oakman, Ed Baxter, GCM, Honeymoon, Danilo, Elemar, Adamo, Ahorn en Sloggi. Vanaf een bestelling van € 95,- gratis verzending en na betaling de volgende dag in huis! Naast "gewone" kleding en ondergoed wordt er ook nachtmode en zwemkleding in grote maten verkocht.

Like GroteKleren-webwinkel op Facebook voor de laatste acties en nieuwtjes.
-------------------------------------------------------------


Alles op een rijtje